Vasse speelt opnieuw gelijk

Op bezoek bij VV Ruurlo heeft SV Vasse zondag met 1-1 gelijk gespeeld. Ruurlo kwam al snel op voorsprong maar een goal van Max Geerdink Johannink in de 30ste minuut zorgde uiteindelijk voor een gelijkspel.

Foto uit archief

Vasse begon, net als vorige week, wederom slecht aan de wedstrijd. De aanvoerder van Ruurlo kon vrij binnentikken bij een laag genomen corner. Na vijf minuten opnieuw een kans voor Ruurlo, maar een stiftbal stuiterde net langs de paal.

Goed weggestuurd

SV Vasse kwam maar moeilijk in het spel maar maakte wel in de 30ste minuut de gelijkmaker. Sam Haarhuis werd goed weggestuurd en schoot met zijn linker uit een moeilijke hoek op goal. De keeper had dusdanig moeite met de inzet dat deze weer het veld in kwam en Max Geerdink Johannink was het meest alert en schoot de rebound binnen.

Meest gevaarlijk

In de tweede helft ging Vasse beter spelen. En het creëerde ook kansen. Rik Wiefferink leek van dichtbij raak te schieten maar zijn inzet werd ternauwernood door de keeper gekeerd. SV Vasse was deze tweede helft het meest gevaarlijk, maar wist de trekker niet definitief over te halen. Ook een indirecte vrije trap van rudolf Wigger ging net naast.

Uiteindelijk leken beide teams tevreden met het punt en de goed leidende scheidsrechter floot na 92 minuten voor het eindsignaal. Komende zondag volgt een thuiswedstrijd, wanneer Avanti Wilskracht op bezoek komt.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer