Moeilijke opgave Bousema Lochem/JBScues in Tilburg

Na de ongelukkige 5-3 nederlaag twee weken geleden in Oosterhout tegen Team Eekhoorn, moeten de driebandenspelers van Bousema Lochem/JBScues komend weekend in Tilburg tegen de nummer twee van de ranglijst, Cues&Darts/Xtreme, deze neergaande spiraal proberen een halt toe te roepen.

Tekst en foto: Jaap Gönning

Op de foto: Frans van Schaik

“Maar dat zal niet gemakkelijk zijn”, weet ook captain Ronny Hazewinkel. “De thuisclub maakt niet alleen zijn opwachting met de verliezende finalist van het WK driebanden, Ruben Legazpi, maar komt ook met Robin Morales Lopez en Pierre Soumagne naar de tafels. Tel daarbij op dat Wesley de Jaeger op vier speelt, dan staat daar een team waar je niet zomaar even overheen loopt. Een puntendeling of een kleine overwinning zou zeer welkom zijn”.

Zelf kan hij niet beschikken over Martin Horn en Johan Loncelle, “Maar gelukkig wel over Murat Naci Coklu, Gökhan Salman, Stefan Galla en Frans van Schaik. Frans is overigens wel de enige Nederlander die in Tilburg aantreedt en wil zijn huid tegen zijn voormalig ploeggenoot natuurlijk zo duur mogelijk verkopen”. De eerste twee partijen in Tilburg aan de Professor Romeinstraat 17 beginnen om 13.00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer