Old Stars Twenterand zowel binnen als buiten het veld actief

De Old Stars Twenterand beleefden enkele actieve dagen. Op donderdagmorgen 24 november werd door de wandelvoetballers een bezoek gebracht aan het woonzorgcomplex ’t Haarhuus in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Een twaalftal bewoners konden in en vanuit hun rolstoelen dankzij de Old Stars Twenterand genieten van een mooi en zonnige dorpswandeling.

Foto’s: Ineke Schrooten

De aan wandelen gewende Old Stars Twenterand lieten er geen gras over groeien en legden met de zichtbaar tevreden bewoners van ’t Haarhuus en afstand van bijna vijf kilometer af. Het ‘You ‘ll never walk alone’ was zeker van toerpassing. Samen werd daarna van een heerlijke snertmaaltijd genoten in ’t Haarhuus. Dankzij de activiteitenbegeleidsters was ook dat prima verzorgd.

De dag erop kwamen twee teams van de Old Stars Twenterand in actie op het voetbalcomplex van AVC Heracles in Almelo. Daar werd op een walking football-toernooi van de onlangs opgerichte club de Oald Stars AVC Heracles gespeeld. Ook daar liep het op rolletjes, want het veelvuldig scorende Twenterand 1 was de winnaar. De Old Stars van FC Twente werd tweede, gevolgd door het tweede team van de Old Stars Twenterand. De beide teams van de Oald Stars AVC Heracles werden vierde en vijfde in de eindrangschikking.

De ook internationaal inmiddels bekende Vroomshoopse scheidsrechter Ad Voortman floot in Almelo alweer zijn 19e walking football-toernooi in dit jaar. Samen met de spelers kon de arbiter uit Vroomshoopse arbiter terugzien op een goed georganiseerd en mede daardoor geslaagd wandelvoetbal toernooi.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer