Ook supercup gaat heren van Ravijn aan neus voorbij

Voor de heren van Het Ravijn bleek de gifbeker nog niet helemaal leeg. Zaterdagavond werd er in Alphen aan den Rijn met 9-8 verloren van lijstaanvoerder AZC. Een nipt verlies voor de ploeg van trainer-coach Zeno Reuten, waar mee te leven viel.

De wedstrijd zondag om de Supercup tegen bekerwinnaar ZV De Zaan, een wedstrijd waarin de eerste prijs van het seizoen te verdienen viel, was in de ogen van iedereen bij de club het belangrijkst.

Aan neus voorbij

De afloop was dramatisch. De Ravijnheren verloren de strijd met 7-13 en zagen de trofee aan hun neus voorbij gaan. “Dit was het, meer zat er niet in, aldus trainer/coach Zeno Reuten. “Iets meer dan twee periodes ging het goed, met periode-standen 3-1 en 4-4. Daarna was het op”.

Redelijk onder controle

Aanvoerder Jorn Muller sprak na de competitiewedstrijd in Alphen aan den Rijn: “We hadden goed veldspel, het verdedigend redelijk onder controle en we toonden veerkracht om terug te komen. Onze afwerking van de kansen was zaterdag echter niet goed.”

Komend weekend verblijft de ploeg in Barcelona voor de Challenger Cup, waar wedstrijden tegen CN Terrassa en ASA Tel-Aviv op het programma staan. Dames 1, dat afgelopen weekend geen competitie verplichtingen had, reist zaterdag 12 november naar Utrecht. Daar zullen om 17.40 uur in het Kromme Rijnbad de dames van UZSC de tegenstander zijn.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer