SV Enter maatje te groot voor VV Manderveen

Zondagmiddag trof Manderveen in haar zesde wedstrijd van het seizoen SV Enter. Na een 2-0 ruststand werd er een 4-0 eindstand bereikt.

Het spelbeeld was vanaf het begin zoals dit verwacht mocht worden. SV Enter met meer balbezit, de bezoekers loerend op een counter. Na kleine kansen over en weer was het SV Enter dat na een minuut of 20 voor het eerst doen trof na een aanval over meerdere schijven.

Totaal anders

Manderveen kon hier voor de rust weinig tegenover zetten en de 2-0 was dan ook een logisch gevolg. Kort voor de rust probeerde Manderveen nog aan te zetten om de gelijkmaker te produceren, wat resulteerde in enkele kleine doelkansen.  Na de rust was het spelbeeld totaal anders. Manderveen dwingend op zoek naar de treffer, Enter in de verdrukking en spreekwoordelijk happend naar adem.

Scherpe tegenaanvallen

Kansen van Jorn Heidkamp, Joris Wesselink en Kevin Huzink werden echter niet gepromoveerd tot aansluitingstreffer en SV Enter was zelf bijna bereidwillig om een tegentreffer weg te geven, een eigen doelpunt werd maar het voorkomen. Jorn Heidkamp probeerde het nog maar eens een kwartier voor tijd, zijn pegel trof de paal.  Aan de andere kant vielen vervolgens de 3-0 en de 4-0 nog uit scherpe tegenaanvallen van de thuisploeg.

Een 4-0 verlies tegen een sterke tegenstander voor de mannen van Thijs Masselink. Manderveen staat nog steeds onderaan met slechts één punt uit zes wedstri. Volgende week kan het de laatste plaats afgeven aan La Première, dat op bezoek komt in Manderveen.