Alles of niets voor Eurosped

Woensdag 30 november stond de wedstrijd tegen Djopzz VC Zwolle op het progamma. Altijd een leuke ploeg om tegen te spelen. Zij verdedigen veel, dus dat beloofde leuke rally’s.

Set 1 begon Eurosped goed. De dames konden veel over midden spelen en ging gelijk op. Eurosped ging met 20-20 de big points in, waarbij Zwolle aan het langste eind trok en de eerste set won met 25-22. Op naar set 2!

De tweede set begonnen de dames weer prima, ook deze set gingen beide teams weer gelijk op. Beide teams haalden veel ballen van de vloer wat resulteerde in veel lange en mooie rally’s. Ondanks deze mooie rally’s wist Eurosped de tweede set niet te winnen, hierdoor stond het 2-0 voor Zwolle.

Set 3 was het alles of niets en verliep hetzelfde als set 1 en set 2. Weer ging het gelijk op en er zaten weer spannende rally’s tussen. Helaas won Zwolle ook deze set met 25-21. Ondanks het 3-0 verlies hebben de dames weer veel mooie dingen laten zien en kijken ze uit naar de volgende wedstrijd!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer