Blauw Zwart laat onnodig punten liggen in Westerhaar

De ploeg uit Wierden had hun tweede zaalwedstrijd van de competitie. Ze speelden tegen SDO Westerhaar en dit beloofd een fysieke wedstrijd te worden.

In het begin start SDO fel en weet snel te scoren het staat hierdoor al 5-1 na een paar minuten. Blauw Zwart komt niet lekker in hun spel. Voornamelijk op het erg fysieke spel van SDO heeft Blauw Zwart geen antwoord. Blauw Zwart komt nog terug tot 8-7 maar SDO vond voor de rust nog 3 maal de korf en wist de voorsprong uit te bereiden. Met een stand van 11-7 werden de kleedkamer opgezocht. Coach Edgar Korf vertelde tegen de spelers dat er nog niks aan de hand was. Blauw Zwart was wel vaker terug gekomen van een achterstand. Met bemoedigende woorden ging de ploeg uit Wierden de tweede helft in. Na rust kwam Blauw Zwart moeilijk tot scoren en SDO maakte hier gebruik van. Ze bouwden hun voorsprong uit. Uiteindelijk ging het wel gelijk op. Maar de voorsprong wat SDO al had gelegd was te groot om in te halen. SDO wist zo de wedstrijd uit te spelen en het laatste fluitsignaal klonk met een stand van 21-14 op het scorebord.

Volgende week speelt Blauw Zwart 1 tegen Ons Clubje 1 om 16:30 in Glanerbrug.