Jolly Jumpers weet niet te winnen van Den Helder

De Jumpers speelden zaterdag na een week rust weer een thuiswedstrijd.

De jumpers begonnen niet scherp aan de wedstrijd. Balverlies en slordigheid maakte dat de wedstrijd voor de Jumpers een beetje moeilijk op gang kwam. Het tweede kwart gingen de Jumpers wat meer aanvallen en wisten ze elkaar beter te vinden. Verdedigend bleven de Jumpers het lastig houden. Dit resulteerde in een ruststand van 27-40.

De roodhemden steken de koppen bij elkaar en spreken af wat er verwacht wordt. Meer structuur in de aanval, meer verantwoordelijkheid pakken en druk in de verdediging. Maar ook in de tweede helft had de Tubbergse formatie moeite de flow te vinden. De verdediging zat niet dicht waardoor Den Helder bleef scoren. Den Helder wist hierdoor uit te lopen tot 22 punten met een eindstand van 58-80.

Aankomende zaterdag staat een uitwedstrijd op het programma tegen Grashoppers. Om 18.30 uur wordt er gespeeld in Katwijk.