VZ&PC

Zwak optreden heren VZ&PC

De waterpoloheren van VZ&PC bewezen zichzelf een slechte dienst door in Arnhem een verlies partij te incasseren tegen middenmoter E.N.C.

Al in de eerste periode liet de Vriezenveense ploeg kansen liggen door vier overtallen niet te benutten. Waardoor de stand bleef op 1-1 bleef steken.

In de tweede periode leek VZ&PC de overhand te krijgen, Smelt schoot de stand naar 1-2 en B. Goos vergrootte de voorsprong door uit overtal nu wel te scoren voor VZ&PC. Uit een onduidelijke situatie maakte E.N.C de aansluiting 2-3 en kon de Vriezenveense ploeg de voorsprong niet uitbreiden door weer een gemiste man meer in het water.

In het derde part kwam VZ&PC voor het eerst op achterstand en kon VZ&PC repareren via B. Sportel 4-4. Maar tweemaal een man minder in het water leverde E.N.C een kleine voorsprong op 6-4. VZ&PC moest in de achtervolging om enig resultaat te halen maar kwam eerst nog verder op achterstand door een bekende inzwemactie, Sportel en Smelt konden nog de aansluiting maken 7-6.

Een 2 meter doelpunt van de Arnhemmers luide de nederlaag in 8-6 en kwamen de Vriezenveners niet verder dan een doelpunt van Bloemhof en kon een time out met 11 sec te spelen met keeper als veldspeler erbij niet het gewenste resultaat geven dan wederom een minime nederlaag.

Setstanden

1-1
2-3
6-4
8-7

Aanstaande zaterdag speelt VZ&PC weer in de Stamper tegen ESTA uit Emmen 17.00 uur waar de Vriezenveners in de uitwedstrijden met de hakken over de sloot nog de winst behaalden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer