Spannende vijfsetter voor Dynamo Tubbergen

Er werden zaterdag maar twee wedstrijden gespeeld in de topdivisie A, waaronder Dynamo tegen Set-Up, in verband met het wk-voetbal klonk het fluitsignaal al om 14:00 uur in de Vlaskoel.

In de eerste set ging het gelijk op met lange rally’s. Dynamo had als eerste setpoint, maar Set-Up scoorde de gelijkmaker. Het resulteerde in een spannende set met als eindstand 28-26 in het voordeel van Dynamo.

De tweede set heeft Set-Up al vroeg in de set een voorsprong te pakken. Punt voor punt kwam Dynamo toch dichterbij en wist de achterstand om te buigen naar een voorsprong, met als beloning setwinst. Het werd 25-20.

De derde en vierde set was Set-Up beter en maakte minder persoonlijke fouten dan Dynamo. 15-25 en 20-25.

Een 5de set moest beslissen wie de wedstrijd ging winnen. Deze set werd gewonnen door Set-Up 11-25.