AAV SISU “Bosma Beste Advies/ Kievit Sport” Nieuwjaarscross

Onverhard en uitdagend

Voor het 46ste jaar organiseert de Almelose Atletiek Vereniging SISU op zondag 8 januari de Nieuwjaarscross in het Nijreesbos over een volledig onverhard en zeer uitdagend parcours.

Dit jaar is uiteraard wederom gekozen voor Het Nijreesbos. De plaats waar het allemaal begon voor SISU. Het deelnemersveld wordt verdeeld in verschillende categorieën. Volwassenen kunnen kiezen voor 5 of 10 kilometer en er is een kidsrun van 1 km en voor de junioren 2,5 kilometer. Per afstand zijn er verschillende starttijden. Zo start de 10 kilometer om 10:30 uur, de 5 om 13.00 uur en de 2,5 kilometer om 12:30 uur, 1,5 kilometer om 12.10 uur en de kidsrun van 1 kilometer om 11.50 uur en 12.00 uur.

De inschrijving sluit 40 minuten voor aanvang bij het gebouw van het ZDA in het Nijreesbos, oude Deldenseweg 2 Almelo.

Nijreesbos

Het Nijreesbos is de plaats waar het allemaal begon voor SISU. De nadruk zal ook dit jaar komen te liggen op een echte crossloop. De omgeving leent zich uitstekend voor een cross en we hebben wederom een geweldig parcours samengesteld waar elke atleet zijn krachten kan meten met de elementen in een unieke bosrijke omgeving.

Loop jij ook mee dit jaar? Inschrijven kan via www.inschrijven.nl of op dag zelf vanaf 9:00 uur tot 40 minuten voor aanvang van de afstand. Zie ook de site van Sisu: www.sisu.nl

Degene die zich al voor de Dustin Twentse Cross Competitie heeft ingeschreven is automatisch verzekerd van een startplek.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer