Kortingscoupons voor Ouder en Kind zwemmen in Almelo

Zwemles

In september hebben we door een aanpassing in de lestijden 200 kinderen op kunnen roepen voor zwemles. Hierdoor hebben we de wachtlijst voor de zwemles terug kunnen brengen naar hoe het was voor corona. Er is nu nog steeds een wachtlijst, maar gelukkig niet meer zo lang. Daarnaast zien we ook steeds meer kinderen, die na hun A-diploma doorstromen naar het B- en C-diploma, daar zijn we blij mee. Kortom, goed nieuws uit het zwembad.

Kortingscoupons

Begin december hebben we een flyer met kortingscoupons huis-aan-huis verspreid in Almelo. Met deze coupons kun je gratis kennismaken met Ouder en Kind Zwemmen en de Aqua Sporten. Of je kunt iemand kosteloos meenemen naar Funky Friday of Recreatief zwemmen. Een mooie kans! Als je de coupons niet hebt ontvangen, geen probleem, we hebben er nog genoeg bij Zwembad Het Sportpark.

Openingstijden kerstvakantie

Op de achterzijde van de flyer staan de openingstijden van het zwembad in de kerstvakantie. Vanwege de feestdagen hanteren we een aangepast rooster dus dat is handig om te weten. Op woensdag 28 december en dinsdag 3 januari organiseren we een Doe & Spelmiddag voor de jeugd, van 14.30 – 17.00. En op vrijdag 6 januari van 19.00 – 20.30 uur is er een Funky Friday Special! Houd onze social media-kanalen in de gaten voor meer informatie.

Nieuw zwembad

Ondertussen gaan de voorbereidingen voor het nieuwe zwembad gewoon door. Wil je de eerste schetsen eens bekijken? Check dan de nieuwspagina op de website: sportbedrijfalmelo.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer