Jolly Jumpers komt net tekort in Katwijk

Op zaterdag 10 december reisden de meiden van Tubbergen af naar Katwijk. Het eerste kwart begon sterk van beide kanten. Beiden teams kregen kansen waardoor de punten dichtbij elkaar bleven. De Jumpers waren vooral sterk inside en de meiden van Katwijk lieten hun kwaliteiten zien buiten de 3 puntslijn. De teams gingen de rust in met een stand 32-30 in het voordeel van de thuisploeg.

De tweede helft begonnen de roodhemden minder sterk. De meiden uit Katwijk liepen bijna 10 punten uit, maar Jolly Jumpers bleef scherp en konden de stand aan het einde van de 3e kwart herstellen tot 45-43. Ook in het vierde kwart waren de teams gewaagd aan elkaar. Door wat slordigheden in de verdediging bleven de meiden uit Katwijk op voorstand. De wedstrijd eindigde met een eindstand van 63-59.

Aankomende woensdag staat er weer een uitwedstrijd op het programma tegen TopKip Lions. De tip-off is om 20:30 in Landsmeer.