Zwart Wit

Zwart Wit wint na een stroef begin

Na de onnodige nederlaag van vorige week tegen Regio ‘72 moesten de zwart witten aantreden tegen Revival. Deze ploeg stond bij aanvang van de wedstrijd gelijk op de ranglijst met de zwart witten. Bij winst was het naar boven kijken en bij verlies naar onderen.

Na een stroef begin waar er heel veel goeie kansen werden gecreëerd beloonden de zwart witten zichzelf niet door te scoren. Na een 3-5 achterstand en een time out van Schorn begonnen de ballen wel de vallen en namen de zwart witten het initiatief. Vanaf 5-5 werd en doorgebouwd naar de 10-8 voorsprong met rust. Nadat in de rust de puntjes op de i werden gezet gingen de zwart witten verder met waar ze het laatste stukje van de 1e helft waren gebleven. Goeie simpele aanvallen werden afrond met een goal.

Iedere keer bij een voorsprong van 6 goals lukte het jammer genoeg niet om naar 7,8 enz te gaan maar werd het 5 verschil en dan weer 6 verschil. De marge was meer dan voldoende en de 22-16 winst was dan ook meer dan terecht. Een zakelijke overwinning. Drie wedstrijden gespeeld 4 punten is prima.

Aanstaande zaterdag staat de pittige uitwedstrijd tegen Devinco in Deventer op het programma. Als men deze weet te winnen staan ze er goed voor zo voor de feestdagen. Het vervolg van de competitie zal dan op 14 januari plaatsvinden.