Sportlust Vroomshoop op kunstgras strijdend ten onder

De voor Sportlust en Vroomshoop laatste wedstrijd voor de winterstop, tegen UD Weerselo, werd zondag door het afgekeurde hoofdveld afgewerkt op het kunstgras.

Sportlust was vanaf het begin niet direct wakker, echter wist Lars Gritter wel die in de eerste minuut de bal uit de goal wist te ranselen.

Beter in de wedstrijd

Een miscommunicatie achterin leverde in de zevende minuut dan toch de 0-1 op, toen de spits van een meter of acht uit de draai kon binnenwerken. Sportlust Vroomshoop kwam hierna beter in de wedstrijd en leek via Wout Botter op 1-1 te komen, ware het niet dat de grensrechter buitenspel had geconstateerd. Daarnaast hield Lars vlak voor rust Sportlust een aantal keer knap in de wedstrijd. Een perfecte voorzet van Tim Spoor werd door Anthony van Duiven echter recht op de keeper gekopt.

Genadeloos doorgekomen

De tweede helft ging gelijk op, met kansen over en weer. In de 75ste minuut, toen Sportlust Vroomshoop leek aan te dringen, leek de beslissing toch te vallen toen van dichtbij de 0-2 binnen geknikt kon worden. Sportlust bleef strijden maar het zat niet mee. Een aantal hachelijke momenten in het strafschopgebied werden door de gasten schadeloos doorgekomen.

Sportlust Vroomshoop gaat met een kleine achterstand op de veilige plekken de winterstop in. Met de terug van een blessure komende sterkhouders in het vooruitzicht wordt de inhaalrace met vertrouwen ingezet. Op 5 februari gaat Sportlust op bezoek bij LSV Lonneker.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer