Vroomshoopse Boys sluit jaar af met glazen kantine en tal van activiteiten

Het klapstuk van de acties van Vroomshoopse Boys van dit jaar, om mede daardoor de bouw van een nieuw clubhuis op De Bosrand mogelijk te maken, is de glazen kantine. Vanaf dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december 2022 sluiten vier discjockeys van naam en faam zich op in het jeugdhonk van de kantine van Vroomshoopse Boys.

Foto: Niek Erents

Dat zijn André de Raaf, Bastiaan Dubbink, Jan Willem Drees en Jeffrey Laarman. Dit viertal wordt ondersteund door de side-kicks Jeroen Bos, Tom Olthof en Stefan Zandbergen. Een feesttent wordt op de Bosrand het decor van een aantrekkelijk randprogramma met tal van mooie activiteiten voor jong en oud.

Bekende formule

De bekende formule van het glazen café is van toepassing. Iedereen kan tegen een bedrag bij deze vier DJ’s en hun side kicks plaatjes aanvragen, die dan gedraaid worden. Er is naast deze activiteit nog veel meer te doen rondom de glazen kantine. Op dinsdag 27 december is in de vooravond een spannende professionele spooktocht voor de jeugd op de Bosrand. De spooktocht begint om 17.00 voor de F-league, gevolgd door de andere leeftijdsgroepen.

FIFA toernooi

Op dezelfde datum is er ’s avonds om 19.30 uur een pubquiz, geleid door Justin Beldman. Op woensdag 28 december is er vanaf 13.00 uur het FIFA toernooi voor deelnemers van alle leeftijden gepland. ’s Avonds is het vanaf 19.00 uur genieten met een gezellige wijn- en bierproeverij. Op donderdag 29 december is er vanaf 13.00 uur een spelletjesmiddag voor de jeugd. Vanaf 20.00 uur barst een piratenfeest los, de feesttent is al eerder open.

Groot eindfeest

Ook is er op dezelfde avond een veiling met hoogwaardige items, die beschikbaar worden gesteld door lokale ondernemers. Een kinderbingo is gepland op vrijdagmiddag 30 december vanaf 13.00 uur. Het grote eindfeest, van de glazen kantine met liveoptredens is gepland op vrijdagavond 30 december vanaf 20.00 uur.

De glazen kantine is echt een programma voor elk wat wils en is voor jong en oud. Men hoeft niet persé lid of familie van leden van de Boys te zijn om aan de glazen kantine-actie deel te nemen. Iedereen is welkom! Voor alle informatie: de site www.vvvroomshoopseboys.nl/glazenkantine.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer