Dynamo Tubbergen verliest van Veracles

Na vorige week een thuis wedstrijd te hebben gehad was het zaterdag weer tijd voor een uitwedstrijd. Op het programma stond winnen van Veracles.

Vol goede moed begonnen de korfballers aan de 1e set. Er werd gelijk al goed verdedigd, maar tot scoren komen was nog lastig. Toen het team uiteindelijk volledig was opgestart kwamen ook de echte knallers weer om de hoek, maar het was niet genoeg om de set te pakken.

De boodschap voor de 2e set was het behouden van het goede serveren, verdedigen en passen. Samen met het investeren in tempo setjes en vroegtijdig scoren zou het een goed niveau opleveren. Het waarmaken van deze opdracht ging niet helemaal zoals gehoopt. Het spel ging juist moeizamer dan voorheen en ook de serve kwaliteit viel uiteen. Door al deze fouten hebben de dames ook de 2e set niet gewonnen.

De 3e set was een soort herhaling van de 2e. De gehele set ging het gelijk op. Maar het team gaf nog niet op. Ze naderden de twintig met behulp van een paar tactische ballen die beeldig waren om te zien. De dames bleven toch dichtbij Veracles met de punten, uiteindelijk waren ze toch te voorzichtig en hebben ze geen punten kunnen pakken.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer