Eurosped wint twee keer op rij

Eurosped – Peelpush

Na wederom een verliespartij waren de messen geslepen en was Eurosped erop gebrand deze wedstrijd thuis tegen Peelpush te winnen. In een prima wedstrijd waarbij Peelpush de tweede set wist te winnen kwamen ze 2-1 voor in sets. Dat betekende maar één ding: de laatste set afmaken en zo de eerste thuiswinst pakken. Zij kwamen nog heel dichtbij tot 22-22, maar op dat moment gaf Eurosped nog één keer alles en wint de laatste set met 25-22! 

Voltena DS1 – Team Eurosped (10.12.22)

Afgelopen zaterdag zijn de dames afgereisd naar Werkendam op het op te nemen tegen Voltena. Na de overwinning afgelopen week tegen Peelpush wilden ze deze lijn graag doorzetten en ook vanuit Werkendam met alle punten terug naar Vroomshoop gaan.

Doordat er deze week veel zieken waren moesten ze de opstelling iets aanpassen, waardoor een paar speelsters op een andere positie stonden dan normaal. In de eerste set moesten de dames hier even aan wennen en dat was ook te zien in de stand. Deze set ging namelijk verloren met 25-17.

Eurosped had moeite met het spel van Voltena en daarnaast stonden ze zelf dus ook niet helemaal goed georganiseerd door onze andere opstelling. In de tweede set waren ze meer gewend aan deze opstelling en begon alles beter te lopen. Eurosped kon het spel van Voltena ook beter lezen en hierdoor meer ballen van de grond halen. Dit resulteerde in een aantal lange punten, waarin beide teams moeite hadden om de bal op de grond te krijgen. In deze punten konden ze goed geduldig blijven en onze kans om het punt te scoren afwachten.

Uiteindelijk kwam Eurosped in deze set 19-24 voor. Ze maakten het nog even spannend door Voltena terug te laten komen tot 23-24, maar ze pakten de set met 23-25. De derde set gaf eigenlijk een beetje het zelfde beeld als de tweede set. De lange punten bleven voorkomen in het spel, en ook in deze set maakten ze het aan het eind nog spannend. Eurosped kwam weer met 19-24 voor, Voltena kwam terug tot 22-24, waarna Eurosped het met 22-25 afmaakte.

De vierde set hadden ze een minder goede start, ze kwamen namelijk met 4-0 achter. Uiteindelijk heeft Eurosped dit gat weten te dichten en trokken ze de set met 21-25 naar zich toe. Zo kwam dus de 1-3 uitslag voor Eurosped op het scorebord.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer