Heracles verhuurt Melih İbrahimoğlu aan FC Flyeralarm Admira

Heracles Almelo verhuurt Melih İbrahimoğlu de tweede seizoenshelft aan FC Flyeralarm Admira. De Oostenrijkse club, uit Ibrahimoglu zijn geboortestad Wenen, heeft een optie tot koop bedongen. Flyeralarm komt tegenwoordig uit op het tweede niveau.

Foto: Sportfoto-Oost.nl

“Ik vind Almelo een superleuke stad met aardige mensen, ik heb me er altijd welkom gevoeld”, vertelt Melih İbrahimoğlu over zijn periode bij Heracles tegenover de officiële kanalen van de club.

“Qua voetbal is Heracles Almelo een topomgeving waar je veel kunt leren en ervaring op kunt doen. Ik heb natuurlijk niet heel veel gespeeld, maar tijdens de wedstrijden en trainingen heb ik heel veel geleerd. Daar kan ik komend half jaar hopelijk mijn voordeel mee doen. Ik ben Heracles heel dankbaar voor een goede ervaring.”

İbrahimoğlu maakte in de winter van 2021 de overstap van Rapid Wien naar Heracles Almelo. De middenvelder tekende toen een contract tot de zomer van 2024. Tot op heden kwam de Oostenrijks-Turkse speler tot acht officiële duels in het shirt van Heracles.

Niek Gloudemans completeert Raad van Toezicht

Op voordracht van de sponsoren van Heracles Almelo voegt Niek Gloudemans zich per heden bij de Raad van Toezicht van Heracles Almelo. Gloudemans is na Hans Morsink, Marnix Smit, Jeffrey Hinnen en de recent toegetreden Robert Kroon het vijfde lid van de nieuwgevormde Raad van Toezicht.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer