Dynamo Tubbergen D1 pakt eerste keer winst

In Tubbergen stond zaterdag 26 november om 17.00 uur een derby tussen Krekkers en Dynamo Tubbergen D1 op het programma. Krekkers stond op dat moment bovenaan in de Topdivisie en Dynamo Tubbergen D1, met enkel 1 gewonnen set, op de 11e plek. Dynamo Tubbergen ging met een goed gevoel de wedstrijd in en zagen mogelijkheden tot het winnen van hun eerste wedstrijd.

In de eerste twee sets ging het aardig gelijk op. Dynamo Tubbergen begon sterk en bleef hierdoor steeds met een paar punten voor. Ze zorgden met veel servicedruk voor moeilijkheden aan de andere kant. Dynamo stond aanvallend sterk te spelen en maakte goed gebruik van de handjes aan de andere kant, dit resulteerde in setstanden van 25-20 en 25-19.

In de derde set waren de rollen omgedraaid. Het begon gelijk op maar Krekkers wist door veel servicedruk Dynamo in moeilijkheden te brengen. Het spel van de Krekkers kwam meer op gang en Dynamo had hierop geen antwoord. Door veel eigen fouten aan de kant van Dynamo kwam Krekkers al snel op een voorsprong van 12-17. Dynamo wist de stand niet om te buigen en mede door de servicedruk aan de kant van Krekkers werd deze set verloren met 16-25.

De derde set gauw vergeten en sterk beginnen aan de vierde set, was de opdracht voor de dames van Dynamo. Dynamo deed dit en startte de vierde set met een voorsprong van 7-0. Door een mooie service serie aan de kant van Dynamo en een reeks mooie aanvallen op de buitenkant kwam de stand op 19-8, wat er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat een sterk spelend Dynamo Tubbergen hun eerste winst in de Topdivisie heeft binnengesleept.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer