Topvolleybal met de Twente Cup in de IISPA

De Twente Cup is aan haar 4e editie toe en begint daarmee een begrip te worden. Uniek aan dit toernooi is de combinatie van een jeugdtoernooi voor meisjes overdag en een toernooi voor de senioren damesteams ’s avonds.

Tussen 12.00 en 16.00 spelen Twentse jeugdploegen in de categorieen meisjes C en B om de Twentse titel! Van 18.00 tot 22.00 is het beurt aan de senioren. Met 2 Eredivisieploegen is het toernooi sterk vertegenwoordigd. Apollo 8, Eurosped, Set-Up ’65, Rivo Rijssen, Tornado Geesteren en Wevo ’70 binden met elkaar de strijd aan in de IISPA.

Tijdens het avondprogramma kun je lootje kopen. Hiermee kun je kans maken op een gesigneerd shirt van een van de damesteams en een officiële eredivisie beachvolleybal. Iedereen is van harte welkom om de volleyballers aan te moedigen in de IISPA. Entree is 2,-

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer