VZ&PC

VZ&PC een periode in spoor koploper OZ&PC

De Vriezenveense waterpolo heren konden slechts een periode in het spoor blijven van koploper OZ&PC 3-3. Daarna kreeg het een flinke oor wassing.

Met een ruime achterstand in de laatste periode werd de wedstrijd door een administratieve fout weer teruggedraaid naar de stand halverwege de derde periode wat VZ&PC drie gemaakte doelpunten kostte. De Vriezenveners stonden toen al op een onoverbrugbare achterstand.

Met een blessure en de derde persoonlijke fout van Smelt was het gedaan en konden de Oldenzalers snel oplopen tot een bijzonder grote score. VZ&PC kreeg de doelpunten van alle posities tegen en was op de eerste periode na niet in staat om enig tegenwicht te bieden: 20-8.

Setstanden

3-3
10-5
14-5
20-8

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer