Dos wk

Burchartz verlengt met één jaar bij DOS-WK

Ruben Burchartz is ook volgend seizoen trainer-coach van het eerste team van korfbalvereniging DOS-WK uit Enschede.

Burchartz is op dit moment bezig aan zijn derde seizoen als trainer/coach van DOS-WK 1. De ploeg bezet na vier speelronden in de zaal een vijfde plaats. De eerste twee seizoenen werden overschaduwd door de corona pandemie. In het seizoen 2021-2022 promoveerde de ploeg op het veld naar de gewenste 1e klasse.

“Ik ben hier nog niet klaar. Zowel het team als individuele spelers hebben de ambitie om zich verder te ontwikkelen. Hier wil ik graag mijn bijdrage aan leveren. De samenwerking is uitstekend en het gevoel bij de selectie en vereniging meer dan goed”, aldus een enthousiaste Burchartz.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer