De waterpoloheren van Het Ravijn verliezen eerste wedstrijd na de winterstop

De waterpoloheren van Het Ravijn zijn het tweede deel van de competitie slecht begonnen. In het eigen Ravijnbad werd er met 6-16 verloren van UZSC. Dat zet de regerend landskampioen terug op een achtste positie op de ranglijst. De Ravijndames hadden nog een weekend vrij. Zij komen zaterdag weer in actie.

De stemming was behoorlijk bedrukt toen de Ravijnheren het water uitkwamen. Bas ter Brake doorbrak het stilzwijgen. Hij vond dat er slecht was gespeeld. “Er zal over gepraat moeten worden. Maar daarna moeten we dit weer ombuigen in iets positiefs”. Aanvoerder Jorn Muller vatte de wedstrijd als volgt samen:”We hebben een moeizame start in het nieuwe jaar. We halen op dit moment niet ons niveau. We waren vandaag slordig in onze 1 tegen 1 duels zowel aanvallend als verdedigend.”

Volgende thuiswedstrijden

Heren 1 speelt zaterdag 21 januari opnieuw een thuiswedstrijd. Om 18:00 uur spelen ze dan tegen Polar Bears uit Ede.

Dames 1 begint het tweede deel van de competitie ook met een thuiswedstrijd. Om 19:25 uur spelen zij tegen de dames van ZVL 1886 Center uit Leiden. Kom onze teams aanmoedigen! Ze kunnen het goed gebruiken!

Statistieken heren

Zaterdag 14 januari 2023

Zwem-Sport-Zorg Het Ravijn

Heren Eredivisie:

Het Ravijn 1-UZSC 1: 6-16

Periodestanden: 3-4, 3-8(0-4), 5-11(2-3), 6-16(1-5).
Doelpunten Het Ravijn Emiel Wouters 3x, Thijmen Karel 1x, Bas ter Brake 1x en Kenai Heitink 1x.

Doelpunten UZSC: Sook Willemsen 5x, Jordan Kremers Taylor 3x, Bram van den Berselaar 2x George Athymiratus 2x

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer