Team Eurosped klimt langzaam omhoog

Het afgelopen weekend heeft Team Eurosped in de wedstrijd tegen FAST (zaterdag) en Voltena (zondag) met goed spel de volle 6 punten in Vroomshoop gehouden en is het team een paar plekken op de ranglijst gestegen.

Met deze punten op zak moest Team Eurosped zich direct weer voorbereiden op de wedstrijd van afgelopen woensdag tegen Visser Assen/Sudosa Desto. Uiteraard was het team gebrand om ook deze wedstrijd te winnen. Eurosped en Sudosa Desto treffen elkaar vaker en de wedstrijden zijn eigenlijk altijd close. De eerste keer in de reguliere competitie moest Eurosped haar meerdere erkennen in Sudusa Desto met een 3-0 verlies. Toch had elke set maar twee punten verschil.

Het plan was om de rollen dit keer om te draaien, maar helaas was dit niet het geval. Team Eurosped kwam op vrijwel alle vlakken tekort: energie, serve, pass, aanval en blokkering. Kortom, Eurosped heeft het eigen niveau niet gehaald en het verlies volledig aan zichzelf te danken.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer