Laatste competitieronde sluit Jolly Jumpers goed af met winst tegen het Haarlemse Thriple Threat

Het is zaterdagavond 21 januari 19.00 uur en Jolly Jumpers neemt het op tegen TripleTreat in Haarlem. 
De eerste helft gaan beide ploegen gelijk op. Triple Threat scoort voornamelijk vanuit schoten, 3 punters. Jolly Jumpers raakt hier niet van onder de indruk en blijven hun eigen spelletje spelen. De dames spelen sterk inside maar ook vanaf buiten zit het goed. Vooral een sterk spelende Kianna had hierin een groot aandeel, Kianna scoort 4 driepunters in de eerste 2 kwarten. De eerste helft eindigt met een kleine voorsprong. 34-41.
De tweede helft begint gelijk met een score van het Haarlemse team. Vervolgens nemen de dames in het rood de controle over. De Jumpers spelen erg volwassen en de defense zit goed dicht. Hierdoor wordt het verschil groter. De dames eindigen de laatste reguliere competitie ronde sterk met een 61-75 overwinning.
Vanaf nu spelen onze dames in de Elite A poule. De roodhemden groeien flink. Maar er is nog ruimte voor verbetering en daar gaan de dames hard aan werken in de komende periode. De roodhemden zijn er op gebrand om op een zo hoog mogelijke positie te kunnen eindigen voor de final four.
Volgende week spelen de Jumpers op donderdagavond (26 januari) een bekerwedstrijd tegen Utrecht.
De eerstvolgende thuiswedstrijd spelen de Tubbergse dames al op zaterdag 28 januari tegen Binnenland, dit beloofd een mooie wedstrijd te worden!
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer