Vasse onderuit bij Vogido

SV Vasse heeft opnieuw een uitwedstrijd niet in winst weten om te zetten. Op bezoek bij Vogido werd met 2-1 verloren. Het doelpunt van Vasse werd gemaakt door Sam Haarhuis.

Foto uit archief

SV Vasse had het in de beginfase lastig met de bewegende middenvelders van Vogido. Tot echte kansen kwam de thuisploeg echter niet.

Eerste kans

Na twintig minuten kwam Vasse beter in haar spel en kreeg het zelfs de eerste kans van de wedstrijd. Daan Haarhuis verlengde met het hoofd en stuurde op die manier broer Sam vrij op de keeper af. Het schot van de aanvaller miste echter fortuin en spatte uiteen op de paal. SV Vasse kreeg een minuut later de deksel op de neus nadat Vogido in de tegenstoot wel wist te scoren. Een 1-0 voorsprong dus voor de thuisploeg en dit was tevens de ruststand.

Fortuinlijk binnengewerkt

De tweede helft probeerde Vasse de gelijkmaker te forceren. En dat lukte ook. Sam Haarhuis kreeg de bal dicht bij het doel aangespeeld en schoot de bal in de korte hoek. De blauwwitten wilden doorzetten maar opnieuw keek het tegen een achterstand aan. Een voorzet werd fortuinlijk binnengewerkt bij de tweede paal. SV Vasse drukte Vogido nog terug maar tot echte kansen leidde dit niet. De uitploeg had wellicht meer verdiend, maar stond na negentig minuten spelen met lege handen.

Volgende staat er weer een thuiswedstrijd op het programma, wanneer Saasveldia op bezoek komt in Vasse.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer