FC Twente Vrouwen na ruime zege op Heerenveen klaar voor inhaalduel met PSV

Vanavond speelt FC Twente Vrouwen een inhaalwedstrijd tegen PSV op De Herdgang. Het duel zou oorspronkelijk op zondag 22 januari plaatsvinden. De topper werd echter afgelast, omdat het nieuwe veld niet speelklaar kon worden gemaakt door winterse omstandigheden.

Foto’s uit archief: Sportfoto-Oost.nl/

FC Twente Vrouwen heeft dus vrijdagavond de competitie pas hervat, maar deed dat wel met een overtuigende 7-0 overwinning op sc Heerenveen. Fenna Kalma nam met drie treffers een hattrick voor haar rekening. Naomi Pattiwael debuteerde als invaller en tekende daarbij voor haar eerste doelpunt.

Dankzij de ruime overwinning blijft het team van traine/coach Joran Pot zonder puntenverlies in de competitie.Tegenstander PSV is dit kalenderjaar nog helemaal niet in actie gekomen en staat met 16 punten op een vijfde plaats. De ploeg van oefenmeester Rick de Rooij is op trainingskamp geweest in Spanje en zal goed voorbereid aan het seizoen beginnen.

Er wordt vanavond om 19.00 uur afgetrapt op De Herdgang.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer