Inschrijven voor Early Bird Indoor Open honkbal toernooi geopend

Stichting Eastern Athletics (EA) bevordert jeugd honk- & softbal voor sportieve jongens & meiden in de regio Oost NL.
EA wil via het Early Bird Indoor Open toegankelijke jeugdtoernooi, jonge (zich orienterende) sporters vroeg hun eigen talent laten ontdekken. EA betrekt jonge sporters daarom via honkbal, bij unieke succes ervaringen.
EA hoopt daarom voor zondag 19 februari 2023, op ten minste 60 tot 80 inschrijvingen van jongens en meisjes tussen 6-10 jr. uit de regio Oost NL. Dit kan door een email te sturen naar contact@easternathletics.nl; daarop ontvangt men digitaal een bevestiging en inschrijflink. 
 
Ondanks de grootse opzet, heeft EA de inschrijfkosten laag gehouden. Elke deelnemende speler wordt EA Kampioen. Hij/zij krijgt een unieke, originele EA Early Bird medaille en mag diens fullcolor EA Early Bird bedrukte wedstrijdshirt met rugnummer behouden.
 
We gaan met een mooie sportieve funmiddag beleven. Familie ook welkom in Sporthal Windmolenbroek. Er is een ruime tribune en parkeerplaats, ook staan er leuke side Events als verrassing op het programma.
 
Deelnemende kids gaan serieus knallen! Het advies is, met je broer, zus, vriendjes en vriendinnen U10 -> Inschrijven & Meedoen!
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer