BC Bousema/JBScues wint verdiend van Post Luchtkanalen

De driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema/JBScues hebben zondagmiddag in eigen huis een verdiende 6-2 overwinning behaald op hekkensluiter Post Luchtkanalen/de Hazelaar.

Foto: Jaap Gönning

Halverwege had de ploeg van Ronny Hazewinkel al een 4-0 voorsprong door overwinningen van Stefan Galla en Frans van Schaik. De Duitser versloeg in 21 beurten met 40-18 Erwin Heins en de Amsterdammer was dit keer met 40-34 in 29 beurten te sterk voor Wilco van Wijk.

In het tweede deel moest Johan Loncelle het onderspit delven tegen Mark Celen, maar Martin Horn won overtuigend met 40-15 in 14 beurten van Lesley van Neyen. Loncelle trok met 35-40 in 33 beurten aan het kortste eind. De hoogste serie van deze middag kwam op naam van Frans van Schaik met elf caramboles

“Dit was een goede opsteker na het verlies van vorige week in Zundert. Het was alleen jammer dat we toch twee partijpunten moesten afgeven door het verlies van Loncelle”, aldus de captain. “Er staan de komende tijd drie belangrijke wedstrijden voor ons op het programma met een uitwedstrijd naar Dekker Keukens volgende week en twee thuiswedstrijden in maart en april tegen respectievelijk Woonwonder Oosterhout en J&F Auto’s. Komen we hier goed door dan denk dat we nog mee gaan doen voor een play-off plaats”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer