Derby Dynamo Tubbergen en Rivo Rijssen gewonnen door thuisploeg

Zaterdag 4 februari reisde Dynamo Tubbergen rond 14:30uur af richting Rivo Rijssen, om daar een spannende pot te gaan spelen.

Dit kwam naar voren in de eerste en tweede set, die redelijk gelijk op liepen. Toch lukt het Dynamo niet om de eerste set naar zich toe te trekken. Zo resulteerde de eerste set in een 25-20 voor Rivo.

In de tweede set was Dynamo extra gebrand om te winnen, want na verlies van vorige week, wilden ze graag punten binnenhalen. In de tweede set waren er van beide ploegen veel servefouten. Weer wist Rivo aan het langste eind te trekken en won met een 25-22.

Als dynamo nog een puntje mee naar Tubbergen wilde nemen, moesten ze iets meer geven om zelf bij de 25 te komen en Rivo onder de 25 te houden.

Het begin van de set verliep niet goed voor Dynamo. De goede servedruk van Rivo wist Dynamo niet onder controle te krijgen, waardoor Dynamo achter kwam te staan met een 16-09. Na een mooie serve serie van Noor Bomhof, wist dynamo het weer redelijk gelijk te trekken tot een 21-18. Toch was dit niet genoeg voor een 4e set. Rivo wint met 25-22 en zo blijven de drie te behalen punten in Rijssen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer