Ravijn

Topwaterpolo in Challenger Cup Nijverdal

Nadat regerend landskampioen Het Ravijn al heeft gespeeld in de Champions-League van het waterpolo, in een toernooi in Nijverdal, werd er in november in het Spaanse Barcelona in toernooivorm opnieuw gestreden in Europees verband en wel om de Challenger-Cup. Daarin bleken de Nijverdallers aan een overwinning voldoende te hebben om de kwartfinale van die Challenger Cup te halen. Het Israëlische ASA Tel Aviv werd met 14-4 verslagen. De avond ervoor verloren de Nijverdallers nipt met 16-13 van gastheer CN Terrassa. Geen slecht toernooi dus toen voor Het Ravijn.

Heenwedstrijd in Istanbul.

Woensdag 25 januari was de ploeg van interim-coach Ron Loos te gast in Turkije bij ENKA uit Istanbul. Deze wedstrijd werd met 14-8 verloren door de Nijverdallers. Nu komt woensdag 8 februari de thuiswedstrijd in de kwartfinale van de Challenger Cup aan de Piet Heinweg, in Het Ravijn Zwem-Sport-Zorg, waarin door de Ravijnmannen een achterstand van 6 doelpunten moet worden weggewerkt. Weten ze, als iedereen weer hersteld en fit is, voor een verrassing te zorgen?

Tickets:

Check de Ravijn Website.

Kom dit Europese treffen meebeleven: Check de website voor ticketprijzen! Kom onze Nijverdalse waterpolo helden aanmoedigen!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer