VZ&PC

VZ&PC strijdend naar 3 punten

De Vriezenveense waterpoloheren deden afgelopen weekend goede zaken waar bij de achtervolgende ploegen punten morsten en de Vriezenveense waterpoloheren de volle winst behaalden in en tegen ZV. Utrecht.

Al snel keken de heren tegen een 0-2 achterstand aan ,T,Roelofsen verkleinde door een mooie combinatie goed af te ronden waarna was net stuivertje wisselen wat de stand betreft waarbij VZ&PC steeds in de achtervolging moest Smelt en Bloemhof zorgden voor een minieme voorsprong maar leerde VZ&PC voor afloop van de eerste periode deze weer in 4-4.

Ook in de tweede periode was het steeds een verschil van een en twee doelpunten die de Vriezenveners moesten goed maken die gepaard ging met veel strijd. M. Hof benutte aan het eind van de periode met een eerste doelpunt in competitie de aansluiting 8-7.
Bij de kant wissel in de derde periode scoorden de Utrechters door overtal de 9-7 binnen en kon N,Sportel door actie weer de aansluiting produceren.

VZ&PC verzuimde toen om via overtal aan te sluiten en kon Sportel niet afronden in een 1-0 situatie. Deze kwam er toch door K,Spit uit een fast break de gelijkmaker te scoren 9-9. Hierna kwamen de Vriezenveners steeds weer op achterstand en weer op gelijke hoogte 11-11.

In de laatste periode kwam VZ&PC voor het eerst op voorsprong door N. Sportel op de midvoor positie 12-11 en kreeg VZ&PC een uitgelezen mogelijkheid om de Utrechters verder op afstand te zetten. De gevaarlijke schutter van ZV. Utrecht schoot na een goede man minder toch weer de 12-12 binnen waarna T,Roelofsen zijn vele werk op de mid positie beloonde met een doelpunt 13-12.

VZ&PC weer in ondertal leverde de voorsprong weer in waarna N,Sportel met een actie op de vleugel 45 sec voortijd de Vriezenveense ploeg weer op voorsprong bracht 14-13. De resterende tijd bracht geen verandering meer in de stand en bracht strijdend de punten naar Vriezenveen.

Setsanden

4-4
8-7
11-11
13-14

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer