BC Bousema/JBScues op bezoek bij nummer drie Dekker Keukens

De driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema/JBScues gaan komende zondag op bezoek bij de nummer drie van de ranglijst Dekker Keukens /A.P. Sprundel in Sprundel. Het verschil tussen beide teams is zes punten en het is voor de ploeg van Ronny Hazewinkel van groot belang om in ieder geval niet tegen een nederlaag op te lopen.

Foto: Jaap Gönning

“Wij proberen na de winst van afgelopen week op Post Luchtkanalen de opgaande lijn door te trekken en door het afzeggen van WB wedstrijden in Ankara kan ik nu over dezelfde vier spelers beschikken. Maar ook de tegenstander deed goede zaken door remise te spelen tegen de nummer twee CuesDarts/Xtreme”.

De eerste wedstrijd tussen beide teams in Lochem werd een nipte 3-5 nederlaag met een toch wel een verrassend en ruim verlies van Martin Horn tegen Dave Christiani. Alleen Stefan Galla wist zijn partij tegen Barry van Beers te winnen. Remise was er voor Frans van Schaik en verlies voor Markus Galla.

Hazewinkel speelt nu met Martin Horn op de koppositie, Johan Loncelle op twee, Stefan Galla op drie en Frans van Schaik op vier. “We waren in Lochem dicht bij een puntendeling en dit keer moet het “kwartje” maar onze kant opvallen”.

Dekker Keukens speelt al de gehele competitie met hetzelfde kwartet, namelijk met Dave Christiani op de koppositie, op twee speelt de sterke Barry van Beers, op drie speelt Gerwin Valentijn en op vier Henk Blauwblomme.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer