Dynamo neemt wederom geen punten mee naar huis

Dinsdagavond 7 februari om 19:30 stond de wedstrijd tegen Set-Up’65 op het programma. Helaas moest Dynamo met een krappe selectie richting Ootmarsum afreizen, maar met volle moed gingen de dames uit Tubbergen er tegenaan.

De eerste set liep het tot 11-11 gelijk op. Door een goede serve serie aan de kant van Dynamo konden de dames uitlopen tot 11-15. Helaas was deze voorsprong van korte duur en kwam Set-Up weer op gelijke hoogte. Dynamo wist de set niet af te maken en daardoor ging de set met 25-23 naar Set-Up.

De tweede set liep wederom gelijk op. In het midden van de set wist Dynamo mede door goede blokkering uit te lopen tot een stand van 18-22. Daarna begon het rommelige spel aan de kant van Dynamo, waardoor Set-Up weer beter in hun spel kon komen. Set-Up kwam door een goede serve serie voorbij Dynamo en won de set met 26-24.

De derde set was het alles of niets voor Dynamo. Helaas kon Dynamo niet meer in hun spel komen en was de stand al gauw 11-3. De set eindigde in 25-11 voor Set-Up.

Dit betekende een 0-3 verlies voor de dames uit Tubbergen. Aankomende zaterdag, 11 februari, speelt Dynamo om 16:30 een thuiswedstrijd tegen Apollo 8 dames 2 uit Borne.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer