Zwart Wit

Zwart Wit speelt gelijk tegen Revival

Eigenlijk was er zaterdag maar 1 missie en dat was winnen.

Schorn zette de boel in de voorbespreking op scherp dat de scherpte van de week ervoor leidend moest zijn voor ook deze wedstrijd.

Zo begonnen de zwart witten dan ook! Al snel stond er een 1-4 voorsprong op het scorebord. Verdedigend waren we vorige week ijzersterk in de beginfase maar zaterdag ontbrak er links en rechts wat concentratie.

Uiteindelijk gingen de zwart witten rusten met een 10-12 voorsprong.

Na de rust waren de doelpunten schaars. De kansen werden wel gecreëerd dat was het probleem niet.

Wederom een aantal knullige fouten van ons waarmee revival weer de wedstrijd in hielpen ipv een tik uit te delen door onszelf met goals te belonen.

Uiteindelijk blij met een punt. De ploeg heeft samen gestreden tot de laatste seconden en dat siert de ploeg momenteel! Nu een paar weken rust en dan 11 maart een thuiswedstrijd tegen Devinco een naaste concurrent.