VZ&PC

VZ&PC krijgt derde plek in zicht

In het inhaalduel tegen het Friese SGH uit Heerenveen kregen de waterpoloheren van VZ&PC plek drie weer in zicht met nog 2 punten achter Watervlo uit De Meern. Dat hetgeen gemakkelijke exercitie zou worden was op voorhand gerekend.

Een 2-1 achterstand in de eerste periode kreeg in de volgende periode een groter vervolg toen de gevaarlijkste schutter van de Friezen de Vriezenveners op een 5-2 achterstand schoot. De gebroeders Roelofsen en de op schot zijnde N. Sportel wisten voor het einde van de periode de stand weer in evenwicht te brengen 5-5.

VZ&PC kwam nu beter in de wedstrijd een ondertal eerst nog benut door SGH 6-5 werd door de Vriezenveense ploeg weer geniet gedaan 6-6.
VZ&PC kwam hierna voor het eerst op voorsprong M. Smelt en T. Roelofsen waren succesvol en konden de Vriezenveense ploeg op voorsprong brengen 6-8.

In de laatste periode konden de Vriezenveners de wedstrijd controleren en zelfs verder uitlopen Smelt voor zijn derde en N. Sportel voor zijn vierde score brachten VZ&PC in veilige haven 8-12.

Volgende week wacht er weer een uitwedstrijd en wel tevens het eveneens laag geklasseerde TRIVIA uit Groningen, concurrent Watervlo speelt dan tegen het sterke OZ&PC uit Oldenzaal. Een uitgelezen kans om tot plek drie te stijgen.

Setstanden

2-1
5-5
8-6
8-12

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer