FC Twente Vrouwen nog altijd op dreef: Na PSV wacht Telstar

Vrijdagavond treft FC Twente Vrouwen in Telstar de tweede tegenstander van deze week. Op Sportcampus Diekman gaat de ploeg van trainer/coach Joran Pot de perfecte score in de competitie proberen uit te breiden.

Foto’s uit archief: Sportfoto-Oost.nl/

Na twaalf duels in de Eredivisie Vrouwen heeft FC Twente nog geen puntverlies geleden. Met 36 punten, 57 doelpunten voor en slechts twee goals bekleden de Tukkers momenteel overtuigend de eerste plaats op de ranglijst.

Dinsdagavond nam de ploeg uit Enschede drie punten mee uit Eindhoven. Het duel dat vorige week geen doorgang kon vinden, werd ingehaald met een 0-3 eindstand als gevolg. De treffers werden verzorgd door Dhont en Kalma (2). Daarmee werd de twaalfde zege dit seizoen beklonken.

Eerder dit seizoen wist FC Twente Vrouwen vier keer te scoren tegen Telstar, dankzij Kalma (2), Dhont en Peddemors. De ploeg uit Velsen bevindt zich momenteel in een stijgende lijn. Van de afgelopen vier wedstrijden won de formatie onder leiding van Marelle Worm twee keer (PSV en Excelsior), speelde het één keer gelijk (Fortuna Sittard) en verloor het maar net van Ajax (1-0). Vrijdagavond om 19.30 uur wordt er afgetrapt op Sportcampus Diekman in Enschede.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer