Sedusa verslaat Webton

Eén set goed spelen is ook in de Topdivisie niet genoeg. Dat is de conclusie, die je kunt trekken na de wedstrijd van Webton tegen Sudosa in de Veldwijkhal. De eerste set ging gelijk op en uiteindelijk trokken de bezoekers uit Assen aan het langste eind met 23-25.

En wat toen volgde leek in geen enkel opzicht op het vertoonde spel van de eerste set: met 13-25 werd de score naar 0-2 gebracht en lukte aan Webton zijde helemaal niets. Het team zakte met duidelijke cijfers door de ondergrens. Maar zoals vaak in sport herpakte de kansloze verliezer zich in set 3 en trok deze met 25-18 naar zich toe. De spanning nam toe.

Zou er toch nog een vijfde set in zitten ? Nee, met 19-25 maakte Sudosa aan alle Hengelose illusies een eind. De 3 punten gingen mee naar Assen en Webton verloor door deze nederlaag de aansluiting met de kopgroep.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer