VZ&PC

VZ&PC stijgt op ranglijst

Omdat OZ&PC directe concurrent Watervlo met moeite wist te verslaan en VZ&PC geen fout maakte in Groningen kon de Vriezenveense ploeg een plaatsje opschuiven op de ranglijst.

De Vriezenveners lieten er geen twijfel over bestaan op de uitslag en trokken fel van leer. Ondanks de drie ondertallen wisten J. Roelofsen en K. Spit voor de Vriezenveense ploeg een kleine voorsprong te nemen. In de tweede periode waren N. Sportel met zijn schoten en J. Roelofsen op de midpositie zeer succesvol en kon de ploeg uitlopen naar een 2-7 voorsprong.

Ook in de derde periode waren de Vriezenveners oppermachtig en konden de voorsprong uitbreiden naar 3-9. In de laatste periode kwam TRIVIA nauwelijks aan goede aanvallen toe en kon de Vriezenveense ploeg ondanks een handvol gemiste kansen uitlopen naar een grote zege.

Job Roelofsen met 5 scores en Kevin Spit 4 maal waren ditmaal de meest scorende spelers voor VZ&PC.

Setstanden

0-3
2-7
3-9
5-15

Aanstaande zaterdag speelt VZ&PC weer een thuiswedstrijd en wel tegen het Hengelose WS Twente.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer