Zaalvoetballers Excelsior’31 in de winning mood

Afgelopen vrijdagavond boekten de zaalvoetballers van Excelsior’31 haar derde overwinning op rij. In eigen huis was het met 5-2 te sterk voor FC Brasil’77. De Rijssenaren lijken er dit seizoen een patent op te hebben om niet sterk aan de wedstrijd te beginnen. Ook deze avond kwam het tot tweemaal toe op achterstand, maar stond de stand bij rust gelijk: 2-2. Na de thee stelde Excelsior’31 orde op zaken en gaf het nauwelijks kansen weg. Door drie doelpunten in de tweede helft liep uit na een verdiende 5-2 overwinning.

Aankomende vrijdag staat de uitwedstrijd tegen ZVV Urk op het programma. De gastheren staan op plaats zes op de ranglijst. Excelsior’31 staat één plek hoger en wel op een verdienstelijke vijfde plaats. Wedstrijden tussen beide teams staan doorgaans garant voor spektakel.