BC Bousema JBS/cues.nl thuis tegen Woonwonder Oosterhout ‘t Hartje

Na vijf weken geen competitie te hebben gespeeld, ontvangen de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema JBS/cues.nl komende zondag de verrassende nummer drie van de ranglijst Woonwonder Oosterhout ‘t Hartje. Het verschil in punten tussen beide teams is zes en dat betekent dat de ploeg van Ronny Hazewinkel, wil men nog aanspraak maken op een play off plaats, zondag alleen maar gebaat is bij een overwinning.

Foto: Jaap Gönning

“Maar zo eenvoudig is dat niet. Ik kan zondag niet over mijn sterkste spelers beschikken en dat houdt in dat Johan Loncelle weer de kopman is, Stefan Galla op twee speelt en Frans van Schaik. Plek vier wordt deze middag ingenomen door Sander Jonen”, aldus de captain.

“Collega Frits Broeders speelt in ieder geval met zijn sterkste drie spelers, Erwin Kievits, Harrie van de Ven en Frank Martens en op vier maakt Ivan Stitschinsky zijn debuut. Uit verloren we nipt met 5-3 dus we hebben nog wat recht te zetten”.

De eerste twee partijen aan de Zutphenseweg 35 beginnen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer