Zwart Wit

Collectieve overwinning voor Zwart Wit

Gelijke stand op de ranglijst, slotfase van de competitie; 4 punten wedstrijd dus! Uit in Deventer maakte de ploeg teveel fouten en ging er kansloos af.

De zwart witten starten messcherp aan de wedstrijd. De belangen waren op voorhand groots. Het initiatief lag de gehele wedstrijd bij de zwart witten. Via een 6-3 tussenstand werd dit uitgebouwd naar een 16-10 voorsprong met de rust.

Schorn benadrukte dat we er nog lang niet waren en dat we moesten proberen gestaagd de voorsprong uit te bouwen of in ieder geval de marge te behouden. Dit lukt aardig. Af en toe kwam Devinco iets dichterbij maar de zwart witten hebben de voorsprong gedurende de hele wedstrijd netjes op minimaal 3 goals voor kunnen behouden.

Afspraken werden feilloos nagekomen zowel aanvallend als verdedigend. Met de dames voorop in de strijd. Zij scoorden er allen lustig op los. Al met al een collectieve overwinning van de zwart witten!

Volgende week staat de uitwedstrijd naar de huidige koploper Oranje Zwart uit Zwolle ok het programma. In Delden hadden de zwart witten ook kans dus ook dit gaat weer een finale worden!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer