Dynamo verliest met 0-3 van Veracles

Zaterdag 25 maart stond de een-na-laatste thuiswedstrijd van Dynamo Tubbergen op het programma. De dames uit Tubbergen mochten om 16:30 in de Vlaskoel aantreden tegen de studenten uit Groningen, Veracles dames 1.

Dynamo Tubbergen had in de eerste set moeite met de sterke serve van Veracles, waardoor Dynamo moeite had om in haar eigen spel te kunnen komen. Door een aantal eigen fouten aan de kant van Dynamo liep Veracles bij de stand van 10-10 uit en werd de eerste set met 16-25 verloren.

In de tweede set liep Dynamo, net zoals in de eerste set, achter de feiten aan. Veracles had in deze set een aantal vervelende ballen via de netrand, waardoor ze steeds een voorsprong hadden van 3 á 4 punten. De tweede set ging helaas ook verloren.

De derde set was wederom een herhaling van de eerste en tweede set, maar bij de stand van 12-19 maakte Dynamo een inhaalslag. Door een goede invalbeurt van Britt Hulsbeek en een mooie doortikbal van Danique Horck wist Dynamo de stand gelijk te trekken en werd het 25-25. Vanaf deze stand werd de wedstrijd heel spannend, want Dynamo en Veracles scoorden steeds om en om. Door een dubbelfout bij de stand van 34-33 voor Dynamo, werd het helaas weer gelijk. Uiteindelijk trok Veracles aan het langste eind en verloren de dames uit Tubbergen de set met 36-38 (!).

Volgende week staat de laatste thuiswedstrijd van Dynamo in de topdivisie op het programma. Dan komt VC Sneek D2 op bezoek. Om 16:30 klinkt het fluitsignaal in de Vlaskoel.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer