Gijs Sanders

En wéér geeft EHV het weg: 2-3 thuisverlies tegen Spandersbosch

De hockeyheren van EHV hebben zondagmiddag in de eerste klasse A hun thuiswedstrijd tegen het Hilversumse Spandersbosch met 2-3 verloren. Met deze uitslag trekken de Enschedeërs de negatieve lijn van voor de winterstop door en scharen ze zich perfect in het beeld van het sportjaar 2023 tot nu toe: Max Verstappen wint in de Formule I, Feyenoord trekt in de laatste minuten de overwinning naar zich toe, Femke Bol loopt iedereen naar huis en de heren van EHV verspelen een riante voorsprong om tenslotte met lege handen af te druipen.

Gijs Sanders had met twee puntgave treffers de Man of the Match moeten worden, maar de 2-0 marge was aan EHV niet besteed. Spandersbosch had aan drie strafcorners genoeg om twee keer te scoren, waar de thuisploeg liefst negen keer vanaf de cirkelrand mocht aanleggen zonder ook maar het doel te bedreigen.

Gelukkig voor EHV verloren ook Bemmel en Hattem, zodat de tiende plaats intact blijft, maar één verkeerde uitslag en het kan zomaar kantelen. Je kunt het fortuin niet blijven tarten, zoals een aloude sportwet leert.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer