Jeffrey Jorissen speelt volgend seizoen voor BC Bousema/JBScues.nl

De “Haagse Tovenaar” Jeffey Jorissen gaat volgend seizoen de kleuren verdedigen van het Lochemse BC Bousema/JBScues.nl. Dat heeft hij zelf na afloop van de gewonnen partij met 40-33 tegen Eddy Merckx van SIS Schoonmaak bekend gemaakt.

Foto: Facebook JEffrey Jorissen/Ton Smilde Photography

“Wij zijn zeer blij dat Jeffrey voor ons heeft gekozen waardoor wij vooral in de breedte sterker zijn geworden”, aldus captain Ronny Hazewinkel van de Lochemse formatie die overigens niet denkt dat zijn team komend seizoen verder wezenlijk verandert.

Jorissen verhuisde onlangs van Den Haag naar het Gelderse Beuningen en beschouwt het spelen voor BC Bousema een logische stap om zijn biljartcarrière voort te zetten. Saillant detail, komende zondag is J&F Auto’s/Jorissen, waar Jorissen de kopman is, in Lochem de tegenstander van BC Bousema/JBScues.nl.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer