Nieuw BMX Team in Twente: Sideways Racing

Twente is een nieuw BMX team rijker. Aanstaande zondag start voor het nieuwe BMX Team Sideways racing het BMX seizoen 2023, met de 1e wedstrijd in Raalte namelijk de NK BMX Clubs. Het team bestaat uit 6 regionale rijders die gaan starten in de Landelijke Top Competitie van de BMX maar ook in Europese wedstrijden en de regionale wedstrijden zie je ze aan de start verschijnen. Ook aankomend jaar 2023 gaan ze weer mee doen aan de EK & UEC wedstrijden met een sterk deelnemers veld o.a uit Zweden, Tsjechië, Duitsland, België. Tevens proberen de team rijders zich te kwalificeren voor EK/WK BMX in Frankrijk en Schotland. Voor de komende jaren heeft het team de ambitie om door te groeien naar een hoger niveau. Om dit te realiseren hebben ze een duidelijk plan met mooie sponsoren en bedrijven die ze verder helpen en ondersteunen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer