Opening Playground Goossenmaatpark en 2 nieuwe activiteiten

Vrijdag 24 maart wordt de Krajicek Playground in het Goossenmaatpark weer feestelijke ‘geopend’ voor dit jaar. Van 15.00 tot 17.00 uur is er van alles te doen voor de jeugd. Er staat een gave stormbaan en het Sportbedrijf organiseert allerlei toffe sport- en spelactiviteiten, zoals archery, softbal en BMX-fietsen! Houd de socials van het Sportbedrijf in de gaten, want bij slecht weer gaat de opening niet door. Vanaf volgende week begint er ook weer een nieuwe activiteit op de Playground: elke vrijdagmiddag kun je er terecht voor SportBieb. Het idee van SportBieb is dat je sport- en spelmateriaal kunt lenen en er ook ergens anders in de buurt mee kunt spelen. Daarna breng je de materialen weer terug. Je kunt daarnaast ook mee doen met een activiteit op de Playground. SportBieb is van 14.15 – 15.00 uur. Leeftijd 4 – 12 jaar. Daarnaast is er ook een nieuwe activiteit op het Cruyff Court in de Schelfhorst: elke donderdagmiddag is er namelijk Sport & Play van 14.15 – 15.15 uur. Leeftijd 4 – 12 jaar. Kom lekker sporten spelen! De buurtsportcoaches Michiel en Maud staan voor je klaar.

Archieffoto: Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer