Sjors Lentechallenge gaat van start!

Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn ook dit jaar weer de beste vriendjes van de basisschoolleerlingen in Almelo blijkt uit de aanmeldingen voor het sport- en cultuurstimuleringsproject. Al ruim 1200 kinderen hebben sinds de start van het schooljaar kennis gemaakt met een sportieve of creatieve activiteit. Deze lente worden basisschoolkinderen weer extra uitgedaagd om nieuwe sporten en talenten te gaan ontdekken met de Sjors Lente Challenge. De campagne gaat op 20 maart van start en zal tot 21 juni duren.

Voor het tweede jaar op rij zal de Sjors Lentechallenge georganiseerd worden door Sportbedrijf Almelo, Cultuur in Almelo en alle betrokken sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente. De gehele lenteperiode (20 maart tot 21 juni) dagen wij alle basisscholen (en kinderen) in de gemeente Almelo uit om zoveel mogelijk kennismakingslessen te volgen. Van sportieve activiteiten zoals voetbal, judo of basketbal tot creatieve activiteiten zoals muziek maken, theater en schilderen. De kinderen schrijven zich in via het platform van ActiefAlmelo.nl.

De school met de meeste deelnemers (naar verhouding gemeten) kan ook nog een leuke prijs winnen. Op 21 juni zal de winnaar bekend gemaakt worden. En via de social media kanalen van Sportbedrijf Almelo zal regelenmatig een tussenstand worden gedeeld.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer