Webton H1 ontmoet Prima Donna Kaas uit Enkhuizen; uit het vuistje

Uit het vuistje? Ja, dat slaat op de sponsornaam van de aanstaande tegenstander van de Webton volleyballers.

Zaterdag ontvangt het team van trainer Rinke Olthof het team van Prima Donna Kaas uit Enkhuizen. Een team, dat in de onderste regionen van de Topdivisie staat, dus dan zou je zeggen… dat wordt een makkie. Maar niets is minder waar. Dit seizoen in deze competitie toont vele verrassingen en dat maakt het ook wel weer interessant.

De geblesseerden zijn bijna allen (geheel) hersteld, de stemming zit er goed in door ook de overwinning vorige week in Apeldoorn dus wat dat betreft kan het een mooie pot worden en blijft de aansluiting bij de kopgroep behouden. Tot zaterdag in sporthal Veldwijk, aanvang 19.00 uur en de toegang is gratis.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer